Enyhébb felfázás esetén érdemes kipróbálni az alábbi természetes otthoni módszert, ami nagy eséllyel megszabadít a majd a kellemetlen, vizeléskor fellépő tünetektől.

A húgyúti rendszerben kialakuló fertőzésekért 90 százalékban az E. coli baktérium a felelős. Természetesen ha a tünetek erősek, akkor azt jelenti, hogy a fertőzés is veszélyesebb, így kötelező orvoshoz fordulni, aki majd előírja a megfelelő kezelést.

 

Addig is érdemes kipróbálni a következő gyógymódot, amelyhez négy alapanyagra lesz szükség!

 
  • 250 g friss fehér répára;
  • 250 g organikus citromra;
  • 250 g mézre;
  • 250 g olíva olajra;

A felfázást kezelő házi, természetes recept elkészítése:

A fehér répát vágd fel apróra, majd tedd bele egy turmixgépbe, add hozzá az olívaolajat, a felszeletelt, meghámozott citromot és a mézet, majd turmixold össze az egészet. A keveréket tárold egy kis műanyag edényben, amit tarts a hűtőbe.

Minden reggel vegyél be belőle egy kiskanállal, így máris beindulhat a gyógyulás.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu