Már a körömlakkozásnál is segítségül hívhatod, ha elfogy az ihlet. Mutatjuk, hogy mi illik 1-1 csillagjegyhez!

Kezdjük akkor a Kossal!

Szenvedélyes és valódi vezéregyéniség, így nem véletlen, hogy sokszor trendteremtő. Ezért ajánljuk a Kosnak ezt a merész narancssárga árnyalatot.

A Bika most az érzékeny oldalát jelzi meg

Nagylelkű, de hihetetlenül határozott. Bármit megtenne a szerelméért, de nem szeret kilépni a komfortzónájából. Ennek ellenére most egy lágy, nőies árnyalatot ajánlunk: a púderrózsaszínt.

Az Ikrek nem tud dönteni, de most nem is kell!

Köztudott, hogy az Ikrek hihetetlenül nehezen hoz döntéseket. Ez a körömlakkal is így van, de ha a színváltós mellett teszi le a voksát, akkor nem létezik probléma. Egyfolytában más színben pompázik, attól függően, hogy hogyan esik rá a fény. Most egy lilás árnyalatot tudunk ajánlani!

A szentimentális Ráknak is megvan a megfelelő megoldás

Érzéki és imádja a szépet. A Ráknak ezért a menta és a türkizkék színében tündöklő árnyalatokat ajánljuk.

A büszke Oroszlánnak is megvan a befutó

Nemcsak magabiztos, hanem hihetetlenül büszke is az Oroszlán. Olyan körömlakkot ajánlunk neki, amivel megcsillogtathatja az egyéniségét. Ez pedig egy ragyogó fémes szín.

Az érzéki Szűznek sem kell tovább töprengenie

A Szűz az érzéki tökéletesség híve, imádja a gyönyörű dolgokat. Ha egy Szűz a legjobb barátunk, akkor ne lepődjünk meg azon, ha még a körömlakkja is harmonizál a ruhatárával. Most azonban egy sötétebb kék árnyalatot szemeltünk ki a Szűznek, nem árt ritkán egy kevés változatosság!

A játékos Mérlegnek most egy valódi nyári árnyalat lesz a befutó

Ez pedig nem más, mint a finom zöld. Egyszerre merész és játékos. Egyedi, de nem túlzottan kirívó.

A lobbanékony Skorpiónak végre megmutatjuk a legjobb árnyalatot

Szenvedélyes, de könnyen megsértődik. Kíváncsi, de ritkán túlzásba viszi a veszekedést. Éppen ezért a borvörös szín a pezsgés mellett egy kevés megnyugvást jelenthet a számára, mert kihozza belőle a legjobb tulajdonságait.

A sokrétü Nyilasnak most a kezébe adjuk a döntést

Mindegy milyen nehézséggel találja szembe magát, a Nyilas megoldja a megoldhatatlant is. Egyfolytában képes megújulni, változni, ha kell. Bármilyen árnyalattal feldobhatja a külsejét, mégis egy formabontó aranyat ajánlunk a teljesség kedvéért.

A Bak nem teketóriázik, most is a logikát választja

Inkább, mint az érzelmek – mondaná egy Bak nő. Két lábbal áll a földön, nem imádja a váratlan helyzeteket. Ezért kiváló hírünk van! A csillogós halványszürke nemcsak a partikon állja meg a helyét, ezekkel a körmökkel akár még az irodában is hódíthatsz ezután!

A Vízöntő most egy kicsit a természetesség felé veszi az irányt

Szabadszellem és nehezen viseli a bezártságot. Rendszeresen valami új, ismeretlen után kutat. Ezért valószínűleg most ideje kipróbálni egy lágy, krémes nude árnyalatot. A határ pedig a csillagos ég!

A Halak, az valódi rejtély

Nehéz kérdés, hogy mi állna jól a Halaknak. Sokszor szeretik jól megkavarni a dolgokat, máskor pedig a óriási érzelmi intelligenciájukkal játszva megértik az embereket. Imádnak alkalmazkodni a környezetükhöz, ezért valószínűleg egy pasztelkék és a szürke kombinációja lehet a legjobb választás.

(EI)

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Share on whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu